darinandreasson.blogg.se

För grönare miljö - Cykeltransport och förvaring

Vad är det vanligaste problemet när det gäller att pendla på din cykel? Det är antingen bristen på ordentliga parkeringsplatser för cykel eller rädsla för stöld. Många städer har nu tagit initiativ till att installera bra parkeringsplatser för cyklar. Cykelställ är den mest populära typen av cykelparkering på gatan. Cykelförvaring, cykelställ, cykelställ och cykelskåp kan installeras beroende på platsen. Cykelskåp och förvaring fungerar bra för inomhusutrymmen och kontorslokaler där cykelhållarnas integritet och utformning är av största vikt.

Cykelställ och cykelskydd är mer lämpade för utomhusaktiviteter som sjukhusparkering, offentlig parkeringsplats och skolor. Det grundläggande problemet innan du installerar cykelstället är lagringsutrymme och hållbarhet. För att eliminera rädslan för vandalism används cykelställen av starka och hållbara material i dagens tider. För personliga utrymmen är cykelstället med mindre lagring tillräckligt. För offentliga utrymmen, montera cykelställ med flera vågdesigner eller tierade cykelställ för att rymma fler cykler. Högkvalitativa cykelställ som är lätta att installera är nu ockuperade ställen även i hem och lägenheter för att säkra cyklarna.

De traditionella cykelställen har enkel design och de håller cykeln säkert vid framhjulet. Täckta cykelhållare kallas cykelskydd som skyddar cyklerna från olika miljöfaktorer som vind, värme och regn. Skyddsrummen har ett böjt utseende för att dränera regnet vatten utan att bli stillastående. Cykelklämmor används för att hålla cykeln på plats utan att falla. Tvåstegs cykelställ behöver cykelklämmor så att de inte glider eller faller. Om du behöver extra skydd för cyklarna, montera cykelskåp med lås och nyckel eller kombinationslås.

Cykelställ Vägg har blivit en trend för dem som bor i kompakta utrymmen som lägenheter där horisontellt utrymme är begränsat. De vertikala väggcykelställen har gett lösning för cykellagringsproblemen. Använd en av dessa cykelparkeringslösningar och bidra till miljön genom att minska fordonsföroreningen.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress